София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Боряна Георгиева, ВОЛЯ: Предлагаме безплатни лекарства за пенсионери и ученици (ВИДЕО)

Парламентарната група е била стабилна през изминалия мандат, посочи тя
6 мПолитика 347 Слав Механджийски

Обещанията ни се осъществяват чрез труд и усилия. Г-н Марешки показа, че може да има успешен бизнес без да взима повече от хората. Ние предлагаме безплатни лекарства за пенсионери над 65-годишна възраст и за ученици до 18-годишна възраст. По този начин ние помагаме на хората. Същото нещо е с държавната верига бензиностанции. Това заяви в предаването "Делници" на Телевизия Евроком Боряна Георгиева, народен представител от ВОЛЯ и зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

„Имало е някакви противоречия, но Веселин Марешки и Валери Симеонов „загърбиха томахавката“, обединиха сили и надскочиха егото си, за да могат заедно да постигнат по-доброто бъдеще“, добави тя.

Представителят на ВОЛЯ обясни, че парламентарната група е била стабилна през изминалия мандат.

„Станахме свидетели на опити да ни разделят, но не и от наша страна някой да реши да се мести. Свидетели сме как 100-годишни партии се рушат. Почти няма партия, от която да не е излязъл някой от членовете ѝ“, подчерта Георгиева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!