София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 5 °C
Варна 6 °C
Бургас 9 °C
Начало Новини Предавания На живо

Манолова: Ние сме на страната на гражданите и показваме зловредните намерения на властта

Лидерът на "Изправи се.БГ" подчерта, че законодателството, което подготвя властта, е с цел да облагодетелства себе си
2 чПолитика 567 Боян Марков

"Защитаваме гражданските интереси и не сме спрели да подкрепяме хората по всеки отделен частен казус, но също така и да подкрепяме големи групи от хора срещу безобразията на властта." Това заяви в ефира на "Делници" лидерът на "Изправи се.БГ" Мая Манолова.

"Тези безобразия, тази антинародна политика продължава и когато пандемията върлува, когато хората са притеснени за здравето на себе си, на близките си, за това дали утре няма да останат без работа и без доходи."

Манолова подчерта, че законодателството, което подготвя властта е с цел да облагодетелства себе си и да удари хората.

"Нашата роля сега е да разобличаваме тези опити на властта. Дали става дума за повишаване цената на водата, за одържавяване на общинските ВИК-та, за помощите на държавните чиновници, за реверансите към фирмите за бързи кредити.", категорична бе Манолова.

"Ние сме на страната на гражданите и показваме зловредните намерения на властта да ги удари в тази сложна ситуация. Хаосът в здравната система е пълен. Той беше предизвикан и от безхаберието на правителството, на Борисов и на хората, които е определил да управляват здравната криза.", завърши лидерът на "Изправи се.БГ".