София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Две години затвор за заплаха за убийство и телесна повреда

Защитата и прокуратурата са постигнали споразумение

13 сПравосъдие 196 Александър Евстатиев

Две години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим получи 28-годишен мъж за отправена закана с убийство и хулигански прояви в заведение в Стара Загора. Защитата на обвиняемия и Районна прокуратура – Стара Загора са сключили споразумение, съобщиха от пресцентъра на Районния съд- Стара Загора.

Обвиняемият Л.К. се е признал за виновен, че на 2 септември по хулигански подбуди е причинил телесни повреди на двама души, и е заплашил с убийство единия от тях. Мъжът влязъл в заведение в Стара Загора и започнал да заплашва с хладно оръжие персонала и клиентите. Агресията си насочил към непознато за него лице, отправяйки му закани, че ще го наръга и заколи, след което му нанесъл прободна рана в лявото бедро. Осъденият ударил и по този начин е причинил кръвонасядане в лявата лицева половина на друг пострадал.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!