София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Кирил Петков: Всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще започнат да виждат, че се страхуват

Според него добрите сили са се фрагментирали и сега те ще бъдат обединени

36 сПолитика 943 Николай Парашкевов

Ще видите първата стъпка на един процес, който се казва обединението на добрите сили. Всички демократични общности, партии, хора с каузи, с идея България да бъде просперираща държава започваме голямото обединение.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Той добави, че през следващите три месеца този процес ще продължи като лавина.

Съпредседателят на ПП е поканен като гост на националното съвещание на „Демократи за силна България“, на което трябва да вземат решение дали да се коалират с „Продължаваме промяната“ на предстоящите избори на 2 април.

“Надеждата на всички българи, че обединението прави силата, че заедно можем повече ще се случи през точно такива стъпки, които започваме днес. Тук сме да уважим нашите партньори от "Демократи за силна България", за да започнем този процес, който ще е много по-голям, отколкото сбора на няколко партии”, добави Петков.

Според него добрите сили са се фрагментирали и сега те ще бъдат обединени.

“Всички хора от задкулисието и от тъмния свят ще започнат да виждат, че се страхуват. Страхът ще се пренесе към тях. Има надежда”, каза още съпредседателят на ПП.