София 25 °C
Велико Търново 28 °C
Пловдив 27 °C
Варна 22 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

КОЛОНИЯТА НЕ ВИ ИСКА

Коментар на Елена Гунчева

КОЛОНИЯТА НЕ ВИ ИСКА

Коментар на Елена Гунчева

42 сVox Populi 5121


КОЛОНИЯТА НЕ ВИ ИСКА

Интересен въпрос ще се обсъжда тези дни. Генерал Джеймс Макконвил от САЩ е на срещи в България. С намеци, че трябва да се подсили с военна сила източният фланг на НАТО /разбирай САЩ/. Както знаем, САЩ изтеглят от Германия 12 000 свои военни и сега си търсят на кого да ги натресат. Познавайки действията на ГМР, не се и съмнявам, че ще ги покани в България.

Само на евролиберастите не им е ясно, че сме колония и окупирана територия. Държава, в която са разположени чужди войски и то без пари, е окупирана. Още повече, че не сме в състояние на война, а САЩ явно се подготвят за такава.

Състояла се е среща на американския генерал с Мустафата, Ким, американски генерали и българският началник на сухопътни войски /!/.

Четиритте военни бази се използват безплатно от САЩ. Най-бедната европейска държава явно е била много щедра към най-богатата в света. Въпросът чий го търсят на друг континент тези военни, е излишен, всички знаем за амбициите им за света.

Политиците предадоха България. Тези, които са гласували за този срамен договор за базите и допускането на чужди войски на територията на България, трябва да бъдат осъдени за държавна измяна! Както и тези, които служат на чужди господари, а не на България!

Американци, go home!

А Онуй много да внимава какво обещава от името на България. Защото България има бъдеще само като свободна и независима държава, а не колония,  която чужди войски са я окупирали.

Елена Гунчева