София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Стефан Гамизов: Това правителство не поиска да спре руските далавери (ВИДЕО)

Коментар на енергийния експерт в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
19 мПолитика 271 Ивана Иванова

Разбирам, че изпитват страх да изгонят руските дипломати, защото изпитват страх за доходите си. На  българските депутати доходите им са главно от корупция. Корупцията в България идва от Русия. Няма решение на нито един от фундаменталните проблеми. Това правителство не поиска да спре руските далавери. Това каза енергийният експерт Стефан Гамизов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Русия провежда хибридни операции в България. Това с дипломатите е много добро извинение, за да не направим нищо повече. Руският дипломат може да е оперативен ръководител на разузнавателна клетка, да е вършил злодеяния, но подписите са български", каза Гамизов.

"Цялата ни държава е оплетена от руски икономически зависимости. Никой не беше махнат от енергетиката през това време. Строят различни централи. На всичкото отгоре ни поднесоха това нещо сега, а то трябваше да бъде свършено още в началото на войната. Руските пари хранят българската политика. Дори и износът на оръжия, който върви към Украйна пак е благодарение на Русия. Всичко в тази държава е заради проклетията на Путин. Миналата седмица бях Булгаргаз с официално потвърждение да им бъде доставен над 1 млрд. кубически метра газ, който не е руски, а американски шистов газ, който е по-евтин от руския. Това беше пълно мълчание по телефона, в момента, в който разбраха, че това може да се случи ", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!