София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Зеленогорски: И през 2001 г. твърдяха, че СДС отново ще спечели изборите, но не стана така

Лидерът на движение ДЕН с коментар в ефира на "Делници"
5 месецаИзбори 2021 66

Започна една мантра за предопределеност на изборите, това ми напомня годините когато бях кмет на Плевен и всички социолози твърдяха, че СДС ще спечели повторно изборите през 2001г., но не стана така. По този смисъл като се има предвид пандемията, както и променящата се ситуация ден след ден, след тези протести. 70% от хората подкрепяха протестите и искаха променя, а сега се твърди, че отново същите ще спечелят. Това коментира лидерът на ДЕН Найден Зеленогорски в ефира на "Делници".

Лидерът на гражданско сдружение „Достойнството на един народ“ /ДЕН/ Найден Зеленогорски, който е водач на листата на „Демократична България“ за 15 МИР – Плевен.

"Демократична България" и ние ДЕН, като кандидати от ДБ, имаме много ясна визия за управлението на държавата и много от нашите виждания се споделят от българското общество. Искаме съдебна система, която да функционира ефективно. Искаме промени в Закона за съдебната власт, искаме обществото да почувства, че има справедливост", коментира той.

По думите му "Демократична България" ще има много по-висок резултат от този, който се показва в социологическите проучвания. "Най-важно е да си запазим резултата, да бъде обективен и да не бъде откраднат. Аз съм един от хората, които са били злощастни участници в изборите, на които им е открадван резултата".

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!