София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Клане в Русенско

Тричленно семейство се бори за живота си

Клане в Русенско

Тричленно семейство се бори за живота си

8 месецаКрими 2 Боряна Райчева


Съпруг напада жена си и родителите ѝ след битов скандал в град Глоджево, Русенско. Човек, който работи близо до мястото, където се случил инцидентът подал сигнала, след като чул виковете. Свидетели твърдят, че конфликтът се пренесъл и на улицата, където нападателят продължил да гони жертвите си. 
 
Възрастните съпрузи и дъщеря им са нападнати с нож от съпруга на младата жена в дома им след битов скандал. 27-годишният извършител е задържан от полицията.
 
На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на "Спешна помощ“, като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ "Канев“ - Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв.
 
Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била дъщерята. Тя е била вкарана веднага в операционна, след което е настанена в реанимация с опасност за живота. С множество наранявания и пробит бял дроб е и баща й, който също е опериран и е в тежко състояние. Предстои да бъде оперирана и майката, която е с прободен бъбрек.
 
На мястото на инцидента през целия ден продължиха огледите от дежурна оперативна група от ОДМВР – Русе, като са предприети всички необходими действия за изясняване на случая.