София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Бойко Борисов: Това е 100% борба с корупцията, прозрачно, даваш си офертата и не само в строителството

Премиерът с нова инспекция в страната
5 сПолитика 1650 Златина Петкова

Министър-председателят Бойко Борисов и зам.-министърът по регионалното развитие Николай Нанков продължават с инспекциите на пътища из страната. Малко по-рано премиерът съобщи, че всички компрометирани пътища в страната се ремонтират.

Двамата се озоваха на Околовръстното на Пловдив. Нанков обясни, че се ремонтират 14 километра  от един ЛОТ и 12 километра след разклона на Перущица до магистралата.

Борисов отбеляза, че много се развива индустриалната зона на Марково. "Локалите на Асеновград се правят, това сме обещали на хората и го завършваме", заяви премиерът. 

От разговора му с  министър Нанков стана ясно още, че продължава строителството на четирилентов път от магистрала "Тракия" до пътния възел на Асеновградско.

Министър-председателят изтъкна, че търговете вече изцяло са електронни, затова е имало прекратяване на обществената поръчка, защото нито една фирма не е подала правилно документите.

"Това е 100% борба с корупцията, прозрачно, даваш си офертата и не само в строителството, така че фирмите да се научат да пишат документите такива каквито после ще изпълняват, така че да не искат после допълнителни пари", каза  още Борисов.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!