София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Проф. Антоанета Христова: Революционери се държат агресивно в парламента

По нейните думи има изключителен хаос
25 сПолитика 705 Мирослав Митков

"Има много планове отзад, които не са ни известни. С едни думи се влиза, действията сочат друго. Ситуацията, в която се намираме, има по-скоро характеристиките на преврат, отколкото на предаване на мандат". Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS проф. Антоанета Христова, политически психолог.

По нейните думи има изключителен хаос, заедно с народняшко щастие, че революционери са успели да имат мнозинство и да се държат агресивно в парламента, но това плаши публиката.

"Имаме партии, които не могат да направят правителство и победител, който е в опозиция. Тези, които не искат да направят правителство, приемат много бързо закони. Най-големият не прави правителство, другите не искат. Властта се взема от малцинството по недемократичен начин", изрази опасенията си психологът.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!