София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

БОЕЦ към Петков: Казвай какво става със сигналите срещу Гешев, Цацаров, Борисов и Пеевски (ВИДЕО)

Коментар във „Фейсбук“
7 сVox Populi 440

„Казвай какво става със сигналите на БОЕЦ срещу Гешев, Цацаров, Борисов и Пеевски, какво става със сигналите за „Турски поток“ и „Лукойл“, какво става с борбата с корупцията, със съдебната реформа, със смяната на ВСС и Гешев.“ С тези думи се обърнаха от гражданско сдружение БОЕЦ към премиера на България Кирил Петков. 
 
„Ще увеличаваме натиска всеки ден и ще си свършите работата. Ако не знаете как, ние знаем, ако не можете, ние можем. Въпросът тогава е дали искате? Преди един месец БОЕЦ заявихме среща с премиера по тези теми и сигнали и отговор няма. Защо правителството отказва среща с най-активната и стара антикорупционна гражданска организация в България“, попитаха обществениците. 
 
„Ако бяхме протест на „Възраждане“, Кириле, сигурно щеше да ни дойдеш на крак. Знам, че ви е страх от нас, както вас, така и всички политици и партийци и ни недолюбвате, защото сме независими, не правим компромиси и не може да ни контролирате. Но това е силата на БОЕЦ и гражданите. Ние ще продължим своите битки, а дали вие ще бъдете част от тях си е ваше решение и избор. С вас, или без вас продължаваме и ще успеем. Вярваме, че можем и заедно да се преборим, но време за губене няма. Чакаме дата за среща и се подготви добре“, категоричен е лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев. 
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!