Search Suggestions
      неделя, 27.10.24
      Search Suggestions

          Нов провал за Манчестър Юнайтед

          Червените дяволи отстъпиха на Уест Хям с 2:1

          Катастрофалното представяне на Манчестър Юнайтед от началото на сезона продължи и в деветия кръг на Висшата лига след загуба от Уест Хям с 1:2 в Лондон.

          Двата тима направиха атрактивен двубой с много положения пред двете врати, като в крайна сметка „чуковете“ надделяха и стигнаха до трите точки. Първото полувреме бе изцяло за „червените дяволи“, които показаха силен футбол в атака и създадоха куп положения, но така и не успяха да реализира. Алехандро Гарначо удари греда и изпусна сам срещу вратаря, а Диого Далот стреля над вратата, след като преодоля Лукаш Фабиански и трябваше само да пусне топката в опразнената мрежа.

          След почивката ситуацията се промени и „чуковете“ доминираха, а настоятелността им даде резултат в 74-та минута, когато резервата Крисенсио Съмървил бе на правилното място в правилното време се разписа. Гостите отговориха и изравниха чрез Каземиро в 81-та минута. Бразилецът се разписа с глава от близко разстояние след асистенция на Джошуа Зиркзее.

          Решаващият момент дойде в 92-та минута, когато след намеса ВАР домакините получиха дузпа за нарушение на Матайс де Лихт срещу Дани Ингс. Капитанът на Уест Хям Джаръд Боуен не сбърка от бялата точка и донесе трите точки на своите.

          По този начин Манчестър Юнайтед записа четвърта загуба от началото на сезона и дели 13-то място в класирането с Уест Хям, като двата тима имат по 11 точки.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions