София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

БСП ОБЯВЯВА: Ще подкрепи ли президента Румен Радев за втори мандат? (ВИДЕО)

Корнелия Нинова ще води листата за кандидат-депутати на БСП в Пловдив
пропускане
6 чЕвроком 819

Знаех за изявлението на президента Румен Радев предварително. Много въпроси се повдигнаха: защо сега, преди изборите. Смятам, че това изявление беше необходимо точно сега с една цел - да се спрат внушенията, че Радев ще прави партия и ще се яви на парламентарните избори. Със заявката си за втори мандат той спря всички спекулации.

"Президентът постави някои признаци за промяна на порочния модел на модела "Борисов". Заложи ги в речта си като декларации, но това за нас от 4 години са действия с много изстрадани битки. Президентът категорично през целия си мандат заяви своята позиция за борба за корупцията. Преди 4 години ние отказахме да влезем в голяма коалиция с ГЕРБ. Ние започнахме и много трудна вътрешна промяна, за да изчистим БСП от това задкулисие", допълни Нинова.

Корнелия Нинова ще води листата за кандидат-депутати на БСП в Пловдив, втори в града ще бъде проф. Иво Христов. Това съобщи председателят на БСП Нинова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!