София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

БСП-Пловдив ще решава съдбата на Десислава Йорданова като член на партията

Тя е част от Градския съвет на БСП–Пловдив
4 мЕвроком 305

На онлайн заседание на Градски съвет на БСП–Пловдив, насрочено за 15 февруари, понеделник, 2021 г. от 18:30 часа в точка 4 ще бъде разгледан статутът на Десислава Йорданова във връзка с публикация, базирана на прокурорско постановление, която доказва, че тя няма диплома за бакалавър, както и невалидната ви магистърска степен. Това съобщиха от местната структура на БСП в социалните мрежи.
 
"В същата публикация се посочва, че сте направили опит да подкупите разследващия екип, което за една обективна прокуратура е светкавичен повод да се самосезира отново по казус с Ваше участие. (Прокуратурата: Фалшивата "магистърка" няма висше - glas.bg). Информираме Ви, че депозираната от Вас оставка от Градския съвет на БСП–Пловдив също е невалидна, защото Вашето участие в органа е по право в качеството Ви на районен председател. Напускането на Градския съвет на БСП–Пловдив респективно означава оставка като районен председател. Към момента Вие сте действащ председател на РС на БСП–Западен. В тази връзка и на основание чл. 21 (1) Вие сте задължена да участвате в заседанията на Градския съвет на БСП–Пловдив", допълват от структурата.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!