София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Борисов: Имаме всичко за следващите месеци - гладен няма да оставя никой (ВИДЕО)

Коментар във Фейсбук
2 мЕвроком 1407

В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е коронавирусът и това даде ефект. Сега знаем какво е и сега знаем, че ни спасява самодисциплината и грижата за другите. Само това ни спасява. По 500 оздравяват, те трябва да работят. Държавата няма да спира, психиката на хората трябва да е стабилна. Това коментира премиерът Бойко Борисов във видео във Фейсбук.

"Страшно и гадно е. Но преодолимо ли е, преодолимо е. Заедно можем. Имаме всичко за следващите месеци - гладен няма да остане никой. Ваксините започват да излизат. Февруари, март, април, ще се изправи държавата. Не се подвеждайте по лъжците, те целяха пуч, сега да няма парламент, да не могат да се взимат решения, да не мога да се финансират системите, държавата да се срути и да кажат: за това е виновен Бойко. Айде сега ще правим президентска република. но няма да стане", каза още премиерът.

"12-и ден - надявам се скоро да съм сред вас, силен съм и достатъчно уверен съм да кажа на хората, че могат да победят вируса. Разчитам на моите юнаци лекарите  и сестрите. Помагайте на всеки един човек. Не вярвайте на смрадливите сайтове. Това е престъпление, което правите, да лъжете от мое име. Пазете се. Хватката е да се пазиме, така щге минем най-добре в Европа. Още сме на 17-о място". каза още той.