София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

ГЕРБ и ДПС предлагат извънредното заседание на парламента да е закрито

Това отново доведе до спор между политическите сили
1 мПолитика 354 Николай Трифонов

Депутатите на ГЕРБ и ДПС предложиха извънредното заседание да се проведе при "закрити врата". Като причина те посочиха, че представителите на службите могат да разкрият конфиденциална информация.

Припомняме, че вчера председателят на Народното събрание Никола Минчев свиква извънредно заседание на парламента за днес. В дневния ред е изслушване на министър-председателя, министъра на отбраната, министъра на външните работи и ръководителите на ДАНС, ДАР и Военното разузнаване във връзка с конфликта Русия-Украйна, напрежението НАТО-Руска федерация и ролята на България в процеса на вземане на решения в НАТО по темите, както и разполагане на съюзнически въоръжени сили на територията на Република България. Искането за извънредно заседание беше внесено на 24 януари 2022 г. от 59 народни представители от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Това отново доведе до спор между политическите сили.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!