събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Израелски генерал: Американците подписаха споразумение с извънземни за експерименти с хора

      Бившият шеф на космическото подразделение на израелската армия Хаим Ашед твърди, че Тел Авив и Вашингтон са се свързали с федерацията на извънземните и експериментират върху хора заедно, но че човечеството все още не е готово за „истината“ за космическия живот, пише Jerusalem Post.

      87-годишният пенсиониран генерал Хаим Ешед, който е бил ръководител на космическото звено на израелското министерство на отбраната в продължение на почти три десетилетия, твърди, че има „извънземен съюз“.

      „Извънземните настояваха да не се съобщава, че са тук, защото човечеството все още не е готово“, каза Ешед пред израелския вестник Удиуди Ахрон.

      Според него президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил на ръба да разбере, но извънземните в Галактическата федерация са предотвратили това с посланието: „Чакай, първо нека духовете се успокоят“. „Те не искат да имаме масова истерия.“ „Искат първо да ни направят разумни. „Те чакат до днес човечеството да се развие и да достигне етап, в който ще разберем какво представляват петлите и космическите кораби“, добави той.

      Макар да остана неясно какво точно се е променило, за да се предотврати предполагаемата „масова истерия“, предупреждавана от извънземните, Ешед очевидно е усетил, че е дошъл моментът, добавяйки, че той не само общува с извънземните, но и че поддържат „подземна база в дълбините на Марс“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ