неделя, 22.09.24
7.8 C
София
15 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Петър Клисаров: Война между Китай и САЩ е неизбежна в бъдеще (ВИДЕО)

      „Зеленски от няколко дни призовава за така наречената „no fly zone“, тоест зона, в която да не се лети, а ако там се появят руски самолети, те могат да бъдат атакувани от съседни държави. В момента, в който държава стреля или пусне самолет означава, че Русия е във война с тази държавам, респективно с НАТО“, това заяви лидерът на партия „Пряка демокрация“ Петър Клисаров, в студиото на предаването „Балотаж“ на телевизия „Евроком“.

      По думите му трета световна война ще бъде от икономическа полза за определени страни.

      „В момента войната, която е неизбежна е между Русия и Китай“, категоричен беше той.

      Според него не е далеч във времето моментът, когато Китай ще бъде водещата сила в света.

      И добави, че подобен сценарии е неизбежен без война.

      „Абсолютно неизбежно е, защото историята точно това показва. Имаш възход на империята, появява се нов играч и се стига до война, икономиката това показва“, добави Клисаров.

      Той направи ретроспекция и сравнение с възникването и след това разпада на Британската и Холандската имеприи, като прогнозира, че същата съдба ще застигне САЩ.

      „Америка и колективният запад нямат никакъв шанс, ако Русия и Китай са съюзници“, категоричен бнеше лидерът на „Пряка демокрация“.

      По думите му войната между Украйна и Русия е с цел да бъде отслабена Москва и така  след време да се води война между САЩ и Китай, а не между САЩ, Китай и Русия.

      „Ако Русия отслабне от тази война, което е неминуемо с тези санкции, в една евентуална загуба за Русия, тя може да бъде поделена в една слаба Русия, която да се раздели на две – едната да бъде контролирана от САЩ, а другата да мине към Китай“, анализира Клисаров.

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ