четвъртък, 12.09.24
23.8 C
София
28 C
Пловдив
26.1 C
Варна

Холивудският актьор Майкъл Медсън е арестуван за домашно насилие

Той е освободен срещу гаранция

Холивудският актьор Майкъл Медсън беше арестуван за домашно насилие в събота. Полицаи са се отзовали на сигнал за „семеен смут“ малко след полунощ в Малибу, Калифорния. Според отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис, жена сигнализирала, че „съпругът ѝ я е бутнал и я е заключил от резиденцията им“.

Актьорът, който играе ключови роли в хитовите филми на Куентин Тарантино – „Глутница кучета“ и трилогията „Убий Бил“ в крайна сметка беше освободен от ареста срещу гаранция от 20 хиляди долара, според BBC.

„Разследването продължава и ще бъде препратено до Върховния съд на Ван Нуйс за подаване на документи,“ се казва в изявление на отдела на шерифа според новинарското издание.

Това не е първият път, в който Майкъл Медсън се оказва арестуван. През 2019 г. актьорът беше арестуван по подозрение за шофиране в нетрезво състояние, след като блъсна своя Land Rover в стълб.

Медсън стана известен през 90-те години, когато спечели роля в Телма и Луиз, преди да получи ролята на г-н Блонд в „Глутница кучета“. След това Майкъл отново работи с Тарантино за „Омразната осморка“, както и в хитовите филми от поредицата „Убий Бил“.

- Реклама -
СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Реклама -

НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

Зареждане...
- Реклама -

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ