Search Suggestions
      сряда, 09.10.24
      8.8 C
      София
      13 C
      Пловдив
      15.1 C
      Варна
      Search Suggestions

          10 полицаи бяха ранени при протестите на опозицията в Албания

          Албанската полиция съобщи, че 10 полицаи са били ранени по време на протеста на опозицията пред кабинета на министър-председателя в Тирана.

          От полицията заявиха, че протестиращите са хвърляли коктейли „Молотов“ и са използвали пиротехнически средства, докато органите на реда не са прибегнали към арести, съобщи „Коха“.

          Демонстрациите са следствие от присъдата на депутатът от Демократическата партия Ервин Салиани.

          „Полицейските служби са максимално ангажирани със защитата на държавните институции, обществената и частната собственост, живота на гражданите и на самите полицейски служители. От самото начало на митинга част от гражданите, участващи в него, нападнаха и продължават да нападат полицията и сградите на държавните институции с коктейли „Молотов“ и взривни вещества. До момента 10 полицейски служители са ранени от нападенията на граждани по време на митинга с коктейли Молотов, пиротехнически изделия и силни предмети срещу полицията. Държавната полиция призовава гражданите, участващи в митинга, да спрат да нападат полицията и държавните институции с коктейли „Молотов“ и пиротехнически средства. Полицията е предприела всички мерки за установяване, залавяне и съпровождане на лицата, участващи в нападенията срещу полицията и държавните институции“, добавиха от Държавната полиция.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          Search Suggestions
              Search Suggestions