София 23 °C София 23°C - предимно ясно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно облачно Варна 27 °C Варна 27°C - разкъсана облачност Бургас 27 °C Бургас 27°C - разкъсана облачност

Борисов: Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания

Той беше категоричен, че няма да даде имунитета си

30 сПолитика 799 Антония Лазарова

 Бойко Бориосв обяви, че не притежава имот в Испания. Това каза, след като вчера прокуратурата пориска имунитета му заради разследване по казуса "Барселонагейт". Той беше категоричен, че няма да даде имунитета си, тъй като разчита атаките срещу него и ПП-ДБ като опит да се провали съставянето на правителство.

"Трябва да си сляп да не виждаш какво се случва. Вчера ли министъра разбра за мъртвите души. Защо вчера поискаха моя имунитет? Целта е да няма правителство. Трябва да има правителство с нормално мнозинство. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ , защото хаоса е огромен. Съдебната реформа си има цена. Ние приехме закона за контрол на главния прокурора и започнаха атаката по партията на промяната. Изтече записа… аз не мога да говоря за ДПС. Преди една седмица казаха, че трябва да има мнозинство. Те трябва да бъдат въвлечени, за да има конституционно мнозинство", каза Борисов.