София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Кардамски: Имам подозрения, че речите на Борисов и Нинова се пишат от един и същи център

Бившият пиар на социалистите коментира ситуацията в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
6 мПолитика 2062

БСП вече трудно би могла да бъде разграничена от партиите на статуквото, а и не само, да бъде отличена от ГЕРБ. С това си действие днес в парламента под ръководството и вещото водачество на Корнелия Нинова, тя осмя БСП, тъй като очевидно имаше заповед да се пускат снимки от протеста и не е партия на статуквото. Имаше едно пребиване да си пускат снимките, малко преди да седнат на кафе пред археологическия музей. Това, че някой се селфи на протеста е една отделна тема, пък и дори безсрамно да доказваш, че си бил на протеста, след като хората не го усетиха, нито го припознаха. Това коментира бившият пиар на БСП Валентин Кардамски в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"БСП вече не се отличава от ГЕРБ, тя е по-малката сестра на партията на Борисов. БСП не е анти-ГЕРБ и има защо да се мисли в тази насока. Отдавна твърдя, че Нинова по мои сметки и подозрения е имитация на Бойко Борисов. Днес тя направи БСП имитация на ГЕРБ. Нинова каза, че не била гласувала, защото законопроектите на БСП не били влезли за разглеждане, свързани с увеличения на заплати и пенсии. 4 години имахте цялото време на света, с 1/3 от депутатите", каза още той.

"Ако сте обърнали внимание, има много сериозен синхрон между доводите, които тя изтъква срещу новите партии и доводите, които изговаря Борисов. Бих казал, че имам подозрения, че се пишат от един и същи център. Дали е пресилено нека да си помислим, защото каква е ползата на Нинова да бламира днешното заседание и новите партии. Тя нима не е разбрала, че всъщност това Народно събрание и тези партии са партиите на хората и на протеста", обясни Кардамски.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!