София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

Мелания готова да се разведе с Доналд Тръмп?

Това пише британският вестник Independent
29 сПолитика 611 Боян Марков

Доналд Тръмп все още не признава загубата си на изборите за президент на САЩ от кандидата на демократите Джо Байдън. И това не е всичко. Още една неприятност се задава за бизнесмена. 

Неговата съпруга Мелания има намерение да се разведе с него след 15 години брак. Това твърди британският вестник Independent. 

"Мелания брои всяка минута до момента, в който той ще освободи поста, за да може да се разведе." Това твърди пред The Mail on Sunday Омароса Мениголт Нюман - бивш политически помощник на Тръмп в Белия дом.

Тя предполага, че госпожа Тръмп ще изчака до януари, когато се извършва предаването и приемането на властта. Такова действие би било с цел да се спести унижението на президента, както и да бъде избегнато евентуално отмъщение от негова страна. 

Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп и негов личен съветник - Майкъл Коен, заяви, че "изобщо не би бил шокиран, ако няма концесионна реч" от страна на Тръмп. Той очаква Тръмп да не се върне в Белия дом след Рождество за встъпването в длъжност на Джо Байдън.

"Той просто е губещ и това го убива", категоричен бе Коен.