София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

За месец: Глобиха над 100 шофьори за паркиране на тревата в София

В районите "Надежда", "Триадица" и "Илинден" са констатирани едни от най-честите нередности

114 са наложените фишове на водачи, които са паркирали в зелени площи в София за март, отчетоха от Столичния инспекторат.

Като част от ежедневния контрол и като мярка за опазване на зелената система и с цел ограничаване на замърсяването на пътните платна от гумите на колите се следят местата, където най- често се появяват нарушители. В парк "Робов дол" в "Слатина", в районите "Надежда", "Триадица" и "Илинден" са констатирани едни от най-честите нередности.

През месеца се извършиха и 53 броя проверки съвместно с отдел "Пътна полиция" - СДВР по основни пътни артерии на вход - изход София за спазване на изискването тежкотоварните автомобили при превоз на товари да са с чергило и почистена ходова част. Установени са 5 броя нарушители, на които са наложени санкции

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!