събота, 21.09.24
7.8 C
София
18 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      „БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“: Новото гражданско движение начело с Кузман Илиев

      Loading the player...

      Как България да е икономически мощна и богата. Как да съхрани икономическата свобода и частната собственост. Как страната ни да участва с достойнство в политическото развитие на Европа на нациите. Как да се съхрани и развие националният ни дух, памет, история, култура. Тези въпроси бяха поставени по време на официалното представяне на новото гражданско движение „България може“ начело с политическия и икономически анализатор Кузман Илиев. 

      Темата за войната отново успя да ни раздели, коментира Кузман Илиев, като посочи, че на нея се гледа като „риалити шоу“. Живеем в исторически момент, категоричен беше председателят на „България може“. 
      По време на събитието бе представена и Хартата на „България може“, която представя 15 точки, в които е описано какво трябва да се направи, за да просперира страната ни. За учредителите на “България може“ вземането на стратегически решения за държавата ни трябва да е в България и никъде другаде.
      В рамките на месец Илиев ще обяви личности и организации, които подкрепят идеите в Хартата и Меморандума за предоговаряне на Зелената сделка в полза на българската икономика.
      Инициативата „България може“ е предшествана от издадената миналата година книга, с автор Кузман Илиев – „България може сама“, в която авторът посочва конкретни решения за изход от демографската и икономическа криза, как България може да е енергийно независима и да отстоява суверенитета и националната си сигурност.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ