петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      В РУСКИЯ ЕФИР: Колко време е нужно на ракетата „Сармат“ да стигне до Лондон и Париж?

      В ефира на „Русия 1“ в предаването „60-минути“ водещата Олга Скабеева и депутатът от Думата Алексей Журавльов разговаряха за това колко секунди трябва да отнеме междуконтиненталната балистична ракета „Сармат“, за да достигне до столиците на Великобритания, Германия и Франция, страните, които я доставят, оръжия Украйна.

      „Сармат“ е нова тежка междуконтинентална балистична ракета и се очаква Русия да оборудва всяка с десет или повече такива. Русия наскоро изпробва успешно ракета, носеща прословутия прякор Сатана 2 или синът на Сатана в средите на НАТО.

      „Един Сармат и така. Британските острови съществуват – Британските острови вече не съществуват. „Сериозен съм“, каза Журавлев, съобщава портал „Правда“.

      Депутатът от Думата Евгений Попов от партия „Единна Русия“ предупреди, че Великобритания също има ядрено оръжие и в случай, че Русия използва ракетата „Сармат“, „никой няма да оцелее, никой няма да остане на планетата“.

      „Никога не казвай никога“, отговори Журавлев.

      „Ще започнем отначало“, коментира Скабеева. Тя каза, че времето за полет на Сармат от Калининград до Берлин е 106 секунди, от Калининград до Париж 200 секунди и до Лондон 202 секунди.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ