петък, 27.09.24
12.9 C
София
15 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      110 ГОДИНИ ЛЕВСКИ: Отборът ще отбележи годишнината си със специална програма

      Левски ще отпразнува 110 години от създаването си днес, на 24 май. На тази дата, на която страната ни чества празника на Светите братя Кирил и Методий, през 1914 г. на площадката на „Могилката“ се събират 20-30 ученици, предимно от 22-ра мъжка гимназия, които провеждат учредително събрание за образуване на официален спортен клуб.

      Именно на „Могилката“ от 11:30 часа ръководството, представителният отбор, ветерани, служители на „сините“ и привърженици ще поднесат венци и цветя в градинката на 22-ра гимназия в столицата. Официалната част включва и церемония по освещаване и получаване на официално клубно знаме, което Сдружение „Сини сърца“ ще дари на Левски.

      От 12:00 часа започва празничният обяд в ресторант Сан Ремо, в комплекс Palms Royale Sofia. На него ще бъде връчен плакет за „Заслуги и всеотдайна подкрепа към Левски“ на семейство Карадочеви, който ще бъде получен от Богдана Карадочева.

      Следобед и вечерта ще има концерт пред сектор А на стадион „Георги Аспарухов“. Клубът е подготвил 5-часово шоу с Дичо, Били Хлапето, Михаела Филева и Графа. Феновете ще могат да видят на сцената още веднъж трейлъра на първия игрален филм за живота на легендата на „сините“ Георги Аспарухов-Гунди в компанията на главните герои – Павел Иванов и Александра Свиленова.

      Левски вече представи официалния екип, с който ще играе през следващия сезон в Първа лига. Той е вдъхновен от историята на „сините“, а утре в 10:00 часа ще бъде в продажба и в официалния магазин на клуба.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ