София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Дилов-син: Затворът в Бургас е единственото място, където „Има такъв народ“ бие ГЕРБ

"Досега няма нито едно правителство, което да е било самостоятелно"

Има един окончателен резултат, който е излязъл – в затвора в Бургас. Това е единственото място, където „Има такъв народ“ бие ГЕРБ“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас Любен Дилов-син в първи коментар за приключилите парламентарни избори.

"Мислим, че има голям победител тази вечер - това са всички тези българи, които излязоха да гласуват. Това са наистина големите герои", каза още Любен Дилов-син.

"При толкова много победители, които чуваме тази вечер, коалиция ГЕРБ-СДС не смята, че е нужно да напомня, че за 14-и път поред печели избори", добави още почетният председател на "Гергьовден". Той обясни, че най-вероятно ще има пресконференция на ГЕРБ след излизането на окончателните резултати.

"Досега няма нито едно правителство, което да е било самостоятелно", заяви още Дилов. Той отказа да коментира с кого ще се коалира ГЕРБ и уточни, че тези въпроси трябва да се зададат на Бойко Борисов в утрешния ден.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!