София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

И БАРЕКОВ СЕ ВКЛЮЧИ: Тази комисия по ревизия е фарс, г-жо Манолова (ВИДЕО)

Комисията за ревизия в парламента изслушва регионалния министър в оставка
6 мПолитика 4176

Николай Бареков присъства на заседанието на Комисията за ревизия на дейността на Министерски съвет през последните десет години. Бареков се обърна към председателя на комисията Мая Манолова.

"Тези сигнали ще бъдат ли разгледани днес, поканени ли са ресорните вицепремиери и министри и по какви критерии Мая Манолова приоритизира, политически и качествени, кои сигнали да бъдат гледани в този фарс. Защото това е фарс, не е комисия", каза още той.

"Темите са много сериозни. Аз съм бил европейски депутат 5 години, г-н Борислав Сандов ни е бил гост и знае как се изслушва там. Това няма нищо общо с фарса и пиар шумотевицата, която се организира тук. Сигналите за кражби в министерство на правосъдието, в министерство на отбраната. Г-н Волен Сидеров беше тук, но си тръгна, защото му стана скучно, но той е бил коалиционен партньор на министърър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов, че министерството е превърнато в агенция по продажба на недвижима собственост", каза още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!