София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Започва второто виртуално издание на Международната туристическа борса HOLIDAY&SPA EXPO

Повече от са 300 офертите за пълноценна почивка, нови приключения и пост-Ковид програми за възстановяване
3 месецаРазвлечение 176

Повече от са 300 офертите за пълноценна почивка, нови приключения и пост-Ковид програми за възстановяване на HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION.

Второто виртуално издание на Международната туристическа борса HOLIDAY&SPA EXPO ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, от 9:00 ч., на 22 април (четвъртък) до 18:00 ч. на 25 април (неделя) на https://travelmarket.bg.

Входът е безплатен, с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието - чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.
HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION представя над 50 хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия.

Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма, което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд.

В две изложбени зали са събрани персонализираните виртуални щандове, а в съпътстващата програма е в хибриден формат – на живо в нашето студио и чрез видео стрийминг се провеждат онлайн дискусии и фирмени презентации, фокусирани върху предизвикателствата, непрекъснато променящите се потребности на пазара, тенденциите и иновациите в туристическия бранш.
Ще чуем мнения, предложения и работещи решения от представители на бизнеса, на браншови организации, висши и средни професионални училища за проблемите с КАДРИТЕ В ТУРИЗМА. Дискусията е организирана от Варненска туристическа камара и Икономически университет – Варна.

Ще поговорим за ОБЕКТИТЕ НА КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИЯ ТУРИЗЪМ, за проблемите и възможностите пред културния туризъм, за политиките, стратегията и подхода към националните ценности, за инфраструктурата, реалната достъпност до забележителностите, липсата на информация и неубедителната комуникация, с експерти в областта на туризма, културното наследство, археологията и др.  

Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София - 14-ти ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ и HOLIDAY&SPA Virtual Show Summer Edition.

Чрез нашият виртуален мост ще можете да проследите събитията в двата форума, да се срещнете с професионалисти, да се запознаете с предложенията на компании за предстоящия сезон.
След приключване на HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION, цялото съдържание ще остане достъпно онлайн до 30 юни 2021 г. Така разширяваме възможностите на участниците за продължено рекламно присъствие и даваме шанс на посетителите да намерят важна информация и контакти.

В безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони, без ограниченията на физическото пространство, посетителите ще се запознаят с конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание;

Всички оферти, предлагани от участниците в събитието, могат да бъдат открити, освен на щандовете на участниците и в зоната Travel Market, събрани на едно място, с възможност за търсене по различни критерии. 

И накрая – не пропускайте Виртуалното кафе, където всеки има възможност да спечели съвсем реални награди, осигурени от организаторите и партньорите на HOLIDAY&SPA Virtual Show. 

Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO.
HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION се провежда под егидата на Министерство на туризма на Република България

СЕЙБЪР БЪЛГАРИЯ. 

Партньори:

БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА БАЛНЕОЛОГИЯ И СПА ТУРИЗЪМ
ВАРНЕНСКА ТУРИСТИЧЕСКА КАМАРА 
АСОЦИАЦИЯ НА ЕКСКУРЗОВОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ВАСИЛИАДИС ТРАВЕЛ

Медийни партньори:
Телевизия Евроком, Дарик радио, BGtourism.bg, Travel News, Bulgaria Info Guide

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!