София 25 °C
Велико Търново 28 °C
Пловдив 27 °C
Варна 22 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Чимаев към Макгрегър: Прати ми локация и ще те смажа

26-годишният боец е със статистика 8-0 в ММА и приключва всички свои съперници

Чимаев към Макгрегър: Прати ми локация и ще те смажа

26-годишният боец е със статистика 8-0 в ММА и приключва всички свои съперници

2 месецаДруги 298 Симеон Кисьов


Хамзат Чимаев може и да има само две победи в UFC, но това не му пречи да е уверен. Младият чеченец записа 2 победи в две различни категории в рамките на 10 дни и всички полудяха по него. Разбира се, има още много да доказва, но той вече се цели в звездите. 26-годишният боец е със статистика 8-0 в ММА и приключва всички свои съперници. Той определено е специален талант и Дейна Уайт му стана голям фен.

Наскоро Хамзат сподели, че през 2018 година летял до Ирландия, за да набие Конър Макгрегър, защото обиждал чеченците и Хабиб Нурмагомедов. За негово съжаление го арестували на летището и неговия план пропаднал. Сега обаче Чимаев е в UFC и иска да сподели октагона с голямата звезда на организацията. Непобеденият чеченец вярва, че може да смаже Конър за един рунд.

“Прибрах се у дома и се разходих по улиците. Всички говорят, че мога да смажа всеки боец и искат снимка с мен. Хората говорят, че мога да разбия Макгрегър и всичко е лудост. Макгрегър, нека да се бием. Стига си приказвал. Ако си истински мъж и гангстер, то тогава не говори в социалните мрежи. Ела в клетката и там ще говорим. Стоиш си в Ирландия и приказваш.

Ако искаш може да се срещнем в Абу Даби. Прати ми локация, както Хабиб ти каза. Ще ти размажа физиономията. Още сега мога да вляза в клетката с него и да го смачкам. За мен това е лесна битка и ще се радвам да я приема. Знам, че мога да победя всички от топ 10. Не виждам кой може да ме спре.

Ще приключа всички в категорията. Братле, ще приключа Макгрегър в първия рунд. Уверявам ви, че ще се случи в 1 рунд. Макгрегър направи добри неща за ММА, но не ми харесва, че говори за семействата и удря възрастни хора”,  заяви "Borz" в интервю за TMZ.

Ще успее ли Чимаев да стигне до титлата или ще последва съдбата на Джони Уокър, който също изгря за кратко време?