Search Suggestions
      понеделник, 21.10.24
      Search Suggestions

          Юлия Навалная ще се кандидатира за президент, когато се върне в Русия

          Тя няма да се върне докато Путин е на власт

          Юлия Навалная, съпругата на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални, каза, че един ден ще се върне в Русия и ще се кандидатира за президент, когато шефът на Кремъл Владимир Путин вече не е на власт, съобщи BBC. След смъртта на Навални в руски затвор в Арктическия кръг през февруари, не се появи нито един лидер, който да обедини разнородната опозиция в страната и имаше значителни вътрешни борби между различни руски дисидентски групи в чужбина.

          „Моят политически противник е Владимир Путин. И ще направя всичко, за да падне неговият режим възможно най-скоро“, каза Навалная пред BBC. Когато му дойде времето, „ще участвам в изборите… като кандидат“.

          Докато Путин, върховният лидер на Русия от последния ден на 1999 г., все още е на власт, Навална каза, че няма да се върне. 47-годишният Навални почина внезапно на 16 февруари. Навални описа Русия на Путин като крехка престъпна държава, управлявана от крадци, подлизурци и шпиони, които се интересуват само от парите. Той отдавна прогнозираше, че Русия може да бъде изправена пред сеизмични политически сътресения, включително революция, пише още медията.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions