Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          Рафиня блесна с хеттрик, а Барса се отърси от германския си кошмар Байерн Мюнхен

          Барселона поведе в резултата още в първата минута на двубоя

          Барселона се наложи с категоричното 4:1 над Байерн Мюнхен в двубой от третия кръг в основната фаза на Шампионската лига. 

          Каталунците поведоха още в 1-вата минута с гол на Рафиня, а баварците успяха да изравнят в 18-ата с попадение на Хари Кейн. Левандовски наказа бившия си тим в 36-ата минута, а в самия край на първата част Рафиня вкара  второто си попадение в срещата. Бразилецът оформи хеттрика си в 56-ата минута, а с това и крайното 4:1

          Барселона поведе в резултата още в първата минута на двубоя. Фермин Лопес изведе Рафиня след грешка в средата на терена от страна на Байерн Мюнхен, а бразилецът, който излезе очи в очи с Мануел Нойер, заобиколи стража, за да прати топката в опразнената врата.

          В 8-ата минута Инаки Пеня излезе добре напред, за да спре нахлуващия на скорост в наказателното поле Хари Кейн. 

          Две минути след това Томас Мюлер качи топката на главата на Хари Кейн, който я прати във вратата на Пеня, но след прегледа с ВАР не бе зачетен заради минимална засада. 

          След четвърт час игра Пеня успя да отиграе с крак, след като се получи леко неразбирателство между него и Иниго Мартинес.

          Байерн Мюнхен все пак успя да изравни резултата, след като в 18-ата минута Серж Гнабри се справи с Жул Кунде и подаде към Хари Кейн, който с майсторски изстрел матира Пеня. 

          В 26-ата минута Левандовски шутира по земя, но топката премина покрай вратата. Минута след това Мануел Нойер сбърка, но късметът го покри и ударилата се в Ламин Ямал топка не се насочи към мрежата му. 

          Десет минути след това Барселона поведе в резултата отново. Ким Мин-джае сбърка, Фермин Лопес взе топката, не успя да прехвърли Нойер, но Упамекано не успя да блокира нахлулият Левандовски, който наказа бившия си отбор за 2:1. 

          В края на първата част Барса нанесе третия си удар. Рафиня получи страхотен дълъг пас от Марк Касадо, овладя си топката, справи се с Герейро и Упамекано и прати неспасяемо топката във вратата на Нойер за 3:1. 

          В началото на втората част защитата на Барса не действа по най-добрия начин в наказателното поле, но изстрелът на Жоао Палиня мина над вратата на Пеня. 

          Барселона разпечата вратата на Нойер за четвърти път в 56-ата минута. Ламин Ямал намери Рафиня, който овладя на гърди и не остави шанс на Ким Мин-джае и Упамекано да го настигнат преди да прати топката в мрежата за 4:1.  

          В 79-ата минута Дани Олмо изведе Левандовски, но полякът не успя да нанесе завършващ удар, след като бе спрян от Ким Мин-джае. Три минути след това Лева пропусна много добър шанс да вкара отблизо втория си гол в мача. 

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions