петък, 20.09.24
19.8 C
София
22 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Президентът Радев: Политическата криза не е отминала

      „Вече имаме назначено правителство, имаме и дата за изборите. Политическата криза обаче, не е отминала. Тя ще намери своето разрешение едва когато Народното събрание успее да сформира устойчиво мнозинство и това мнозинство да излъчи ефективно редовно правителство“.

      Toва заяви президентът Румен Радев.

      „Въпреки риска от блокаж на държавата заради конституционните промени имаме назначено правителство, имаме и дата за изборите. Политическата криза обаче, не е отминала. Тя ще намери своето разрешение едва когато Народното събрание успее да сформира устойчиво мнозинство и това мнозинство да излъчи ефективно редовно правителство“. Това каза държавния глава Румен Радев в кулоарите на парламента.

      „Когато избирателната активност е ниска, тогава честността на вота придобива огромна тежест. Затова бях категоричен и продължавам да настоявам борбата с купения вот да бъде издигната в приоритет“, каза още той.

      Радев подписа днес указ за назначаване на служебно правителство на Република България в състава, предложен от определения за министър-председател Димитър Главчев.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ