София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Биляна Петрова: Деси не познава Цв. Василев, бърка му името

"Подаденият сигнал е поредният фарс"
пропускане

Биляна Петрова: Деси не познава Цв. Василев, бърка му името

"Подаденият сигнал е поредният фарс"

8 месецаПравосъдие 35 Боряна Райчева


Поданеният сигнал срещу Десислава Иванчева е поредният фарс. Това заяви Биляна Петрова, бивш зам.-кмет на район Младост и настоящ кандидат-кмет за същия столичен район. По думите ѝ Десислава Иванчева не познава Цветан Василев, даже му бъркала името.

Според нея прокуратурата само си търси повод да ги арестува. Тя е категорична, че профилите, от чиито месинджъри беше изнесена информация за подстрекаване към преврат, са фалшиви и са съшити с конци. Властта просто иска да ни запуши устите, категорична е Петрова.

Тя е убедена, че Иван Гешев лъже на пресконференцията от 18 април.
Профилите са фалшиви. Според нея целта е хората да не протестират и да се дискредитира един сериозен кандидат за кмет на София.

Йордан Бонев преди 6 г. е подал друг подобен сигнал. Този човек вероятно е с психически проблеми. Личното ми мнение е, че са му дадени пари от поръчителите на Иванчева. Целта е да се всява страх в обикновените граждани и да се убият протестите, коментира Петрова.

Властимащите се стремят да запазят властта си на всяка цена. Смятам, че човекът подал сигнала, има нужда от лечение. Няма никаква истина в твърденията му. Тези хора, с които ни свързват, ние сме ги виждали само на снимки. Нелепо е да ни обвиняват в такива неща. Ние доказахме, че можем да се борим за каузите си независимо от цената, допълни още кандидатът за кмет на столичния квартал „Младост“.