София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Доналд Тръмп със своя онлайн платформа

Бившият президент на САЩ с нова платформа в социалните мрежи
20 мПолитика 375 Мария Иванова

Блокираният в Туитър бивш президент на САЩ Доналд Тръмп планира да започне своя интернет платформа до два-три месеца. Това сподели негов висш съветник от телевизия ,,Фокс нюз''. 
Джейсън Милър - говорител на кампанията на изборите за 2020 на Доналд Тръмп каза, че бившият президент влиза отново в социалните медии, но този път със собствена онлайн платформа, която ,,ще предифинира играта''. 
По-рано този месец Туитър заяви, че ще търси мнения от обществото, за това кога и как би трябвало да се блокират лидери, като правят преглед на политиката и обмислят дали същите правила ще се прилагат за хора в политеческите среди, както при останалите потребители. Но са категорични, че дори Доналд да спечели президентските избори за в бъдеще, не биха му позволили отново да се яви с профил там.  
Социалните агенции отбелязват, че много социални мрежи като Туитър и Фейсбук  получават критични гласове за начина, по който се отнасят към профилите на правителствени служители след блокирането на Тръмп, който подстрекава насилие.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!