София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Карадайъ: Трябва много сериозно да се отнесем към тези избори, България има нужда от ДПС

"На практика в България не се очертава да има еднопартийно управление", прогнозира той
25 сПолитика 425 Николай Парашкевов

"Единствената промяна, която имаме от предишните избори са датите, които се съобразяват със сегашната дата на изборите", това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на брифинг.

"Преди около месец бях в Брюксел. Участвах в заседанието на Съвета на либералите. Там имах възможност да разговарям с Шарл Мишел и Еманюел Макрон, който също се вижда с Путин", това заяви лидерът на ДПС за срещата си с Реджеп Ердоган.

"Ние не сме затворени в пространството на Европейския съюз и НАТО. Имаме партньори и съседи, с които се виждаме. От друга страна, независимо дали сме във властта или в опозиция, има теми, по които няма власт и опозиция, а решаване на проблемите на хората и гарантиране на бъдещето на държавата", продължи той.

"При тази глобална енергийна криза, при тази криза, свързана с газа и ред други кризи, България трябва да има поглед към всички източници на газ и суровини в енергетиката, но пътищата за доставка не са толкова много", каза още Карадайъ за среща му с турския президент.

"Няма да е новина, ако кажа, че която и да е политическа партия не иска другите. Обикновено се цели да има самостоятелно мнозинство и не се искат другите. Различните политически партии имат различна ценностна база, ако изобщо я има, ако не са проект за изпълнение на поръчки", заяви той относно предстоящите парламентарни избори.

"На практика в България не се очертава да има еднопартийно управление", прогнозира той.

"Само с лозунги и лъжи по адрес на ДПС се опитваха да пребивават във властта", заяви Карадайъ за бившите управляващи.

Той бе категоричен, че хората трябва да се отнесат сериозно към предстоящите парламентарни избори и допълни, че България има нужда от ДПС.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!