София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Пожар в крайпътно заведение: Движението по главния път София -Варна край Търговище е в една лента

Гасенето на огъня продължава и в момента

2 месецаИнциденти 49 Иванина Игнатова

Движението по главния път София – Варна край Търговище се осъществява в едната лента, заради пожар в крайпътно заведение. Гасенето на огъня продължава и в момента. Няма пострадали хора, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Търговище Ани Кръстева, предава БТА.

Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин около 7,22 часа. Заведението – „Ловна среща", се намира на около пет километра от Търговище в посока Омуртаг.

На мястото на инцидента са екипи на пожарната служба и полицията. И към момента гасенето на пожара продължава. На терен работят екипи на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението" в Търговище с пет противопожарни автомобила и екип на колегите им от Омуртаг с един автомобил.

Движението на моторни превозни средства в района временно се осъществява в едната лента и се регулира от екипи на „Пътна полиция" и на РУ-Търговище. От полицията призовават водачите да преминават през участъка с повишено внимание и съобразена скорост.

Снимка: БГНЕС