София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

ПРОСПЕРИРАТЕ ЛИ, БИОЛОГИЧНИ ЕДИНИЦИ?

Коментар на Елена Гунчева
8 месецаVox Populi 53

По оглушителното мълчание и безропотно подчинение съдя, че народонаселението наистина си е доволно във вмирисаната кочинка, която обитава. И единствената му радост е, че е е по-зле. Примирението е като нашийник около врата, който пристяга и не дава да се надава глас. Докато накрая биологичните единици се чувстват тревожно, ако някой не взема решенията вместо тях и се налага да мислят. Ама как може!

Безумията, които се случват в Абсурдистан, се от рода на тези, които се сътворяват от психопати и социопати. Двама мъже умират на стълбите на болница, докато лекари, положили Хипократова клетва, ги подминават. Бременна жена с ковид не я приемат в няколко болници и я подхвърлят от болница на болница. Двама пенсионери пазаруват в огромен магазин, докато 200 човека чакат да влязат. Лекарството, което ГМР поръча, СЗО отрече да помага при вируса. И се пита в задачата  защо?

Хаосът минава всякакви граници на разума. А най-абсурдното е, че никой не го забелязва....

Елена Гунчева

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!