София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

РЕШЕНО: Извънредният изборен конгрес на БФС ще се проведе на 15 март

Бившият президент на централата Михов обмисля да се кандидатира за президентския пост на БФС

2 месецаСпортни 45 Марияна Стойчева

,,Извънредният изборен Конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе на 15 март в хотел "Маринела". Това обяви бившият президент на централата Валентин Михов след края на днешното заседание на Изпълнителния комитет в Националната футболна база "Бояна".

Михов говори пред медиите след края на заседанието за насрочване на дата за Конгрес на БФС. Датата е 15 март, а мястото на събитието - хотел "Маринела".

"Конгресът ще бъде на 15 март в хотел "Маринела". Аз предложих залата на Народното събрание. Не е имало проблеми на днешното заседание. Оставката на Борислав Михайлов се приема на Конгрес, а не от нас", каза Михов по отношение на дадената от Михайлов оставка миналата седмица.

По отношение на въпроса дали ще се кандидатира за президентския пост, той сподели: "Защо не?".

Михов присъства на днешното заседание заедно с Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Димитър Георгиев и Атанас Фурнаджиев. В Бояна бе и членът на екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков.

Снимка: БГНЕС