София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Спас Спасов: На Бойко Борисов му пречи демокрацията и иска да се самоизолира (ВИДЕО)

Коментар в "ЕвроДикоФ"
4 мЕвроком 418

Борисов отдавна има проблем с журналистите, защото не може да даде отговор на много въпроси, които се натрупаха. Това обясни журналистът Спас Спасов в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком по повод „Дупката“ във Варна. Той обясни, че при последното посещение на премиера в града не е имало журналисти, а само камерите, които пресъздават виртуалната реалност, в която той съществува.

Според него министър-председателят предпочита компанията на политици. Журналистът посочи, че в много от излъчванията е важно да се акцентира върху всички благодарности към него.

„Борисов мрази журналистите явно, защото през техните очи България успя да види видеата в спалнята му и българите да видят България като спалнята му. Той е компрометиран, но когато мразиш журналистиката, нарушаваш комуникационната среда“, подчерта Спасов.

Журналистът уточни, че на Борисов му пречи демокрацията и иска да се изолира.

"Борисов не иска да види огромните строежи до рибарското пристанище, защото тези пристанища ще станат яхтени. Борисов не искаше да види стадион "Варна" - стадион, който вече го няма. Това е история, в която и премиерът, и кметът ще затънат".