София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Журналист: Ако използваме термините на Борисов, Кьовеши ни го е нафърфорила с 200 днес (ВИДЕО)

Коментар на Катя Илиева в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
3 чЕвроком 15763

Ако ползваме терминологията на премиера Бойко Борисов Лаура Кьовеши ни го е нафърфорила с 200 днес. Това коментира журналистът Катя Илиева в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори

Европейската прокуратура отхвърля седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България, съобщи шефът на кабинета на Лаура Кьовеши Милан Ярон пред Euractiv.bg. Европейската прокуратура е уведомила българското министерство на правосъдието с писмо, че имат забележки по седем от десетте български кандидатури, излъчени на 13 февруари.

Относно Антикорупционната комисия тя Катя Илиева коментира, че съществуват практики да не се защитава определена класифицирана информация. "Служители на НАП-Пловдив позволяват да се развиват едни добре познати класически схеми за кражба на ДДС, като не само ДДС-то се усвоява. В крайна сметка се позволява и да се източат едни колосални суми от бюджета на държавата. След поредица на прехвърляния на фирми, те попадат в ръцете на на нискограмотни хора, бедни хора, от които нищо не можем да търсим", разказва тя.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!