четвъртък, 19.09.24
18.8 C
София
25 C
Пловдив
19.1 C
Варна
Search Suggestions

      СТИЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРИЧЕСКА ЗА НОВОГОДИШНО ПАРТИ

      На Нова година вероятно много от вас се чудят каква прическа да изберат, затова ще ви направим две предложения. Едното за дамите, а другото за кавалерите. За целта избрахме стилен фризьорски салон, за да ви покажем как го правят професионалистите.
      Проследихме етапите в създаването на двете фризури, които са подбрани от и за клиентите, спрямо личните им предпочитания.
      Изборът на фризьор е важен за всеки клиент, особено когато има нужда не само от прическа, но и от цялостна грижа за косата.
      Финалните щрихи вече са поставени, а двамата ни герои – Евдокия и Салвадор изглеждат зашеметяващо, готови да отидат на прати.
      Не случайно избрахме точно този салон. Валентино е фризьор вече 32 години, а Екатерина – неговата дъщеря е наследила таланта от баща си и любовта към професията. Валентино сподели, че през последните години дамите все повече се поддържат – едни се доверяват на професионалист, а други на себе си. Той отправи препоръки към дамите, които разчитат на собствените си умения, за да правят експерименти с косата си.
      Екатерина даде своят професионален съвет за визията на жените, които са избрали да прекарат вечерта си по специален начин.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ