неделя, 29.09.24
11.4 C
София
16 C
Пловдив
17 C
Варна
Search Suggestions

      Фалшиви плакати в 4 столични района в деня за размисъл

      Фалшиви плакати с черни пиар послания бяха разпространени в деня за размисъл в четири от столичните райони, в които утре предстои балотаж за кметове.

      За това сигнализира един от засегнатите – Константин Павлов-Комитата. Кандидатът на „Демократична България“ за Район „Лозенец“ е подал сигнал до ОИК за нарушението.

      „Мой познат ми изпрати снимки на ето този „агитационен“ материал, който нито аз, нито щабът ми сме одобрявали. Не знам дали е приятел, който е искал да помогне, или „приятел“, който иска да подмени посланията ми. Предполагам, че е второто, защото са ми изболи очите, вместо да ми изпишат веждите и защото последните дни се уверявам, че статуквото е притеснено колко близо сме до победата и промяната в „Лозенец“. Незабавно сезирах ОИК. Всъщност подобни отчаяни ходове показват, че днес наистина е важен ден за размисъл! Моля, приятели от Лозенец, съберете това от входовете и го поставете в жълтите кофи за рециклиране“, написа Павлов във фейсбук.

      Подобни „агитационни“ материали са отпечатани и разпространени и в районите „Овча купел“, „Оборище“ и „Изгрев“. В първите два на балотажа се изправят кандидати на ДБ и ГЕРБ/СДС, а в „Изгрев“ – на ДБ и БСП. Кандидатите, отпечатани на плакатите, категорично отричат да са поръчвали материалите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ