вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      Дървеници във влака: Жена е с тежка алергична реакция след пътуване в първа класа

      Жена е с тежка алергична реакция, след като беше нахапана от дървеници във влака. На 18 септември Катя Атанасова пътува с нощния влак Варна-Казанлък с нейна приятелка.

      „И тъй като влаковете във втора класа са в безобразно състояние, решихме да си вземем първа класа, за да ни бъде малко по-комфортно. Оказа се, че там има нашествие от дървеници. Цялото ми яке беше в кръв – там, където са стояли“, разказа Катя Атанасова, която в момента е в Австрия.

      „Помолих кондуктора да дойде и да погледне как стоят нещата. Той само се хвана за главата и си тръгна. Разбрах, че съобщи на някого, но никой не реагира. След тази цялата история аз съм на медикаменти, антибиотици и урбазон и не знам това докога ще продължи, тъй като имам тежка реакция. Имам и съпътстващи заболявания, заради които се притеснявам“, коментира потърпевшата жена.

      „Ние се преместихме в друго купе, но тъй като пътуването е пет-шест часа, стана така, че дървениците се пренесоха и върху моята приятелка, която сега води химична борба вкъщи. Непрекъснато пръска и не се знае дали няма да изхвърли всичките си мебели. Това е ужасна история, разбирате ли“, разказа още Катя Атанасова.

      Алергичната реакция при нея се появява след ден-ден и половина, няколко пъти посещава болнично заведение и Бърза помощ. Жената споделя, че не може да си върши работата, тъй като лекарствата, които приема, предизвикват сънливост и отпуснатост, пише bTV.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ