сряда, 25.09.24
22.9 C
София
25 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Чолаков: Пеканов си направи самопромоция като бъдещия равно отдалечен премиер

      Атанас Пеканов си направи самопромоция като бъдещия равно отдалечен премиер на България. Това каза в интервю за „Лице в лице“ Радослав Чолаков – бивш председател на правната комисия от ГЕРБ.

      В интервю вчера Пеканов обяви, че хора, които са „цинични“ като Радослав Чолаков, казват, че не е голяма работа и да изгубим средства по Националния план за възстановяване и устойчивост.

      „600 млн. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост бяха загубени от Пеканов, когато беше вицепремиер по европейските фондове“, добави бившият депутат от ГЕРБ.

      „Имаше ВиК системи, замеделско напояване, саниране – всички тези неща бяха извадени. Василев и Петков извадиха важните неща и сложиха батериите. Станал е сума от желания на НПО, лобистки групи и администрацията. Не виждам нещо, което е пряко насочено към хората“, каза още Чолаков.

      „Ние ще примем законите със сигурност. Няма никакъв проблем да бъдат приети. Единият е за защита на лицата, подаващи сигнали. Има две думи, които трябва да се махнат – че не могат да се подават 2 години от датата на събитието. Това е закон за доноси. За всяка нещо има давностни срокове, не може и тук да няма. Законът за личния фалит е боза. „Възраждане“ са вкарали много по-добър законов текст, юристите на „Възраждане“ са в пъти по-добри от тези на ПП-ДБ“, посочи още той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ