петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      ЗАГУБА ЗА КИНОТО: Звездата от мюзикъла „Коса“ Трийт Уилямс загина при катастрофа

      Новината беше потвърдена от агента на звездата от Everwood Бари Макферсън, който разкри, че Уилямс е загинал след катастрофа с мотоциклет във Върмонт.

      Уилямс е известен с ролята си в мюзикъла „Коса“ от 1979 г. Дискографията му включва и много хитови проекти като The Eagle Has Landed, Prince of the City, Once Upon a Time in America, The Late Shift и 127 Hours.

      През 2002 г. Уилямс е избран за главна роля в телевизионния сериал Everwood. За тази роля той беше номиниран за две награди на Гилдията на актьорите.

      По време на кариерата си покойният актьор също беше номиниран за три награди „Златен глобус“, две награди „Сателит“ и награда „Независим дух“.

      Шефът на пожарната на Дорсет, Върмонт, Джейкъб Грибъл, съобщи пред People, че инцидентът с Уилямс е станал в понеделник (12 юни) вечерта в 17:00 часа местно време.

      Грибъл разкри, че в катастрофата са участвали една кола и мотоциклетът на актьора.

      Съобщава се, че шофьорът на колата не е видял мотоциклета, докато е завивал и се е блъснал в него.

      Скоро след инцидента хеликоптер на LifeNet транспортира Уилямс до Медицинския център в Олбъни в Ню Йорк, където е обявен за мъртъв.

      Семейството на Уилямс също публикува изявление, потвърждаващо смъртта му, като написа: „С голяма тъга съобщаваме, че нашият любим Трийт Уилямс почина тази вечер в Дорсет, Върмонт след фатален инцидент с мотоциклет.“

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ