събота, 28.09.24
15.5 C
София
18 C
Пловдив
18.1 C
Варна
Search Suggestions

      Гол в края донесе радост на Берое срещу Славия

      В герой за домакините се превърна Леандро Годой, който вкара красив гол в последните секунди

      Отборът на Берое постигна труден успех с 1:0 над Славия в мач от десетия кръг на efbet Лига. В герой за домакините се превърна Леандро Годой, който вкара красив гол в последните секунди.

      Първата интересна ситуация дойде в 15-ата минута, когато Хуан Пинеде центрира в наказателното поле към Исмаел Ферер, който обаче стреля твърде слабо с глава, за да затрудни стража на гостите. 

      В 30-ата минута играчите на Златомир Загорчич изпълниха късо корнер. Иван Минчев намери Галин Иванов на границата на наказателното поле, но ударът на капитана на „белите“ бе спасен от Артур Мота.

      В 38-ата минута Хуан Пинеда отправи опасен изстрел от малък ъгъл, но Николай Кръстев се намеси достатъчно добре, за да избир в корнер, който обаче не бе даден от главния съдия Кристиян Колев.

      В последните секунди на първата част Венцислав Керчев получи пас на левия фланг и центрира в наказателното поле, където Галин Иванов засече с глава, но твърде слабо, за да затрудни стража на тима от Стара Загора.

      В 51-ата минута Леандро Годой се разписа, но попадението бе отменено. В хода на атаката стрелецът извърши нарушение срещу Велко Йеленкович, след като го удари в лицето.

      В 70-ата минута Исмаел Ферер даде извеждащ пас за Леандро Годой, а нападателят се откъсна от защитата на „белите“, остана сам срещу Николай Кръстев, но стреля право в тялото на стража.

      В 81-ата минута столичани отговориха с качествена атака. Куентин Зеедорф проби и центрира в наказателното поле, а топката попадна в Емил Стоев, който не се забави и стреля, но с ключова намеса се отличи Енцо Еспиноса, който блокира шута.

      В 87-ата минута Куенти Зеедорф стреля от пряк свободен удар, но опитът му бе отразен от стража на заралии.

      В 91-ата минута Леандро Годой се превърна в големия герой за Берое. Мануел Монселио отправи отлично центриране в наказателното поле, а голмайсторът на „зелените“ нанесе неспасяем удар с глава, за да зарадва феновете на тима.

      - Реклама -
      • ТАГОВЕ
      • 394
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ