София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

Адвокатът на Тръмп: Имаме достатъчно доказателства, за да променим резултатите от изборите

Изборите в Пенсилвания бяха катастрофа, каза Джулиани
1 денЕвроком 2917

Адвокатът на президента Тръмп Руди Джулиани заяви, че има доказателства, които могат да променят резултатите от президентската избирателна карта.

В интервю за Fox News Джулиани заяви, че съдебните дела, заведени от кампанията на Тръмп, може да разкрият, че в щата Пенсилвания са подадени до 900 000 невалидни бюлетини, ключова промяна в изборите, според която няколко новинарски агенции прогнозират, че предполагаемият новоизбран президент Джо Байдън ппечели. „Вярвате ли, че имате достатъчно, за да промените действително съдбата на изборите?“ - попита Бартиромо.

"Е, мисля, че имаме достатъчно, за да променим Пенсилвания. Изборите в Пенсилвания бяха катастрофа", каза Джулиани. "Имаме хора, които наблюдаваха как хората са изтласкани от избирателното място. Има хора, на които беше предложено да гласуват по друг начин и им беше показано как да го направят".

Джулиани описа подробности от разследването си в Пенсилвания, което може да доведе до нови съдебни дела тази седмица, още в понеделник. Той твърди, че републиканските наблюдатели в Питсбърг, Пенсилвания, са били "държани извън стаята или държани далеч от стаята" в продължение на 24 часа, където са преброени бюлетините за изпращане по пощата, добавяйки, че през този период са били преброени 135 000 бюлетини.