София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ГЕРБ: Г-н Радев, Вие сте срам и позор за страната ни, оттеглете се

Четири години стигат, посочи Спас Гърневски
3 мЕвроком 1597

Г-н Радев, Вие сте срам и позор за страната ни, оттеглете се от заявката си за втори мандат. Четири години стигат. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на парламентарната група. 

"ОЛАФ заподозря в корупция секретаря на президента по антикорупция Пламен Узунов. Европейската служба за борба с измамите препоръча на ЕС да се възстановят близо 6 млн. евро. От "Дондуков" 2 най-нагло коментират лъжа до лъжа. Правят препратка за сключването на договора, но МВР не е можело да не сключи договора, който преди това е бил обжалван пред две институции", каза Спас Гърневски.

Той обясни, че разследването на европейската антикорупционна институция следи за начина, по който са заложени параметрите за обществената поръчка, когато вътрешен министър е бил настоящия секретар на президента Радев, а не сключването на договора, когато министър е бил Валентин Радев от ГЕРБ.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!